je leeft gemiddeld 28.000 dagen

ga 100 dagen hard

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar het ideale systeem om in redelijke tijd veel vooruitgang te boeken. Het resultaat na meer dan 7000 uur onderzoek verspreid over 11 jaar aan trial & error is mijn boek: ‘’100 dagen hard gaan’’.

Het doel was simpel: Grote doelen bereiken en genieten van de reis er naar toe. Doelen bereiken kan grote delen van de tijd bestaan uit hard werken en vele frustrerende, eentonige en onaantrekkelijke momenten. Laten we niet zoals vele anderen pas genieten zodra het doel bereikt is.

Als je erg graag iets wilde maar het is niet gelukt dan heb je de keuze uit 2 opties hoe je sterfbed zal verlopen:

Optie 1:

Ze zullen allemaal om je rouwen dat je niet in staat was om te genieten van het leven omdat je zo gefocust was op het doel en vergat om te genieten van de reis. En ergens tijdens deze reis stopte je met het houden van jezelf en anderen. Omdat het enige dat je zag was het doel bereiken. Het doel om de checkbox aan te vinken. En zo verloor je jezelf.

Optie 2:

Wow, deze persoon heeft geprobeerd en begreep dat het niet om het eindresultaat ging. Het ging om de reis. En deze reis was inspirerend. En ik heb er elk moment van genoten om van de zijlijn toekijken, op hoe er elke dag maar weer doorgezet werd met wilskracht en doorzettingsvermogen, ondanks alle tegenslagen die op het pad kwamen, zonder het enthousiasme te verliezen. Wat een leven.

De reis is je leven.

Het systeem in dit boek biedt je de mogelijkheid om in 100 dagen te bereiken, waar velen jaren over doen.

William Hummel

Klanten van hummeltraining

PRESTATIE coaching

trendy trends of hippe termen.

RESULTATEN.

Training

3 trainingen om
je beste jaar ooit te leven

WAT DEELNEMERS ZEGGEN


ONTVANG EEN GRATIS PREVIEW VAN
100 DAGEN HARD GAAN