Wat is 100 dagen hard gaan?

100 dagen hard gaan is het inspirerende werkboek waarmee je, in veel gevallen, je jaardoelen in 100 dagen kunt bereiken. Je krijgt toegang tot de ultieme productiviteitsstructuur dat is ontstaan na jarenlang testen. Een ideaal systeem om in 100 dagen een sterk momentum op te bouwen en vooruitgang te boeken. Het resultaat is een inspirerend werkboek vol met tips en tools. Laat dit jouw kickstart zijn!

Het wachtseizoen is geopend!
Deze wachtlijst is vrijblijvend en hiermee kom je in aanmerking voor gratis verzending.

100 dagen hard gaan

Het is niet gemakkelijk om grote doelen te bereiken. De eerste stap zetten kan ontzettend veel moed kosten. Er komt veel bij kijken om grote doelen te bereiken. Zelfs als je weet dat de keuzes goed voor je zijn dan alsnog worden ze vaak niet gemaakt. De drang naar een onmiddellijke beloning is groot in de 21e eeuw.

Goede gewoonten zijn moeilijk te vormen maar makkelijk om mee te leven. Slechte gewoonten zijn makkelijk te vormen maar moeilijk om mee te leven. Is het tijd voor jou om nieuwe keuzes te maken?

Heb je wel eens grote tegenslagen meegemaakt? Tegenslagen die zoveel impact op je leven hebben gehad dat je niet meer weet wat je moet doen? Ben je wel eens bedrogen en hebben anderen je wel eens benadeeld? Ik heb al deze situaties al meegemaakt en ik weet hoe je je voelt. Dit kwam omdat op mijn 25e, mijn hele leven overhoop lag en ik niet wist hoe ik het moest oplossen.

Daarom ben ik de zoektocht gestart. Een zoektocht naar de juiste systemen om in redelijke tijd veel vooruitgang te boeken met de eis dat dit niet ten koste ging van alle andere gebieden in mijn eigen leven en mijn eigen gezondheid.

Hoe zou jij je voelen als je elke dag een stap dichter bij je ideale leven zou komen? Dat je zeker weet dat wat je doet, ook echt een stap in de juiste richting is? Dat je een systeem hebt dat je continue verteld of je in de goede richting gaat. Een systeem dat je helpt om overzicht te houden en het makkelijker voor jou maakt om het vol te houden.

Dan is 100 dagen hard gaan perfect voor jou want na 12 jaar trial & error ontdekte ik wat wél werkt.
 
Wat het voor jou kan doen is jou helpen om in 100 dagen grote doelen te bereiken en bovenal ondertussen te kunnen genieten van de reis er naartoe. De fout die veel mensen maken is pas te genieten zodra het einddoel is bereikt. Als je alleen de grote successen viert dan ga je het meeste van het leven missen.

Daarom heb ik dit systeem speciaal voor jou gemaakt. Zodat je in 100 dagen grote doelen kan bereiken en tegelijkertijd kan genieten van de reis er naartoe.

De reis is je leven.
William Hummel

William Hummel

100 dagen hard gaan William Hummel

RESULTATEN.

Geen hippe termen.

DAGELIJKSE EN WEKELIJKSE STRUCTUREN

Door dagelijks en wekelijks, simpele maar cruciale structuren te volgen, kon ik mijn jaardoelen in een paar maanden bereiken. Daarom heb ik ze in dit boek verwerkt. Omdat het werkt.

100 dagen hard gaan
100 dagen hard gaan reviews

Wekelijkse en maandelijkse reviews

De meeste mensen meten hun vooruitgang niet. Omdat ik een boek wilde maken die resultaten gaat geven heb ik er wekelijkse en maandelijkse reviews in verwerkt. Zo kun je doen wat de meesten niet doen. Als je je eigen vooruitgang meet kun je ontdekken waar je bij moet sturen om zo jouw doelen te bereiken.

Bereik grote doelen en geniet van de reis

Dit systeem geeft je de mogelijkheid om hard te gaan. Heel hard. Maar gelukkig hoeft gaat dit niet ten koste van de mogelijkheid om te genieten van de reis er naartoe. Het resultaat is een systeem die je de kans geeft om grote doelen te bereiken en tegelijkertijd te genieten van de reis er naartoe.

Bereik grote doelen

The way to get started is to stop talking and start doing.

Walt Disney

100 dagen hard gaan nee leren zeggen

JOUW LEVENSBOEK

Tijdens de 100 dagen ga je door verschillende fases heen. Daarom heb ik elk van de 293 pagina’s specifiek ontworpen om jou te ondersteunen tijdens jouw 100 dagen. Zo word het makkelijker om jouw grote doelen te bereiken.

Effectief Nee leren zeggen

Maximaal productief worden betekent niet zozeer dat je meer moet doen. Waar het op neerkomt is minder dingen doen, die minder dingen vaker doen en er beter in worden. Op deze manier leer je effectief nee zeggen tegen de minder belangrijke zaken. Het resultaat hiervan is dat je de kans krijgt om goed te worden in een paar dingen in plaats van middelmatig in de meeste. Daarom werkt dit systeem zo goed.

Nee leren zeggen
Veel effectiever werken

Veel effectiever in je eigen leven

100 dagen hard gaan gaat je tijd besparen. Dit komt omdat je veel bewuster met je tijd zult omgaan. Je zult duidelijk gaan herkennen welke momenten belangrijk zijn en welke minder belangrijk. Dit kunnen momenten zijn zoals tijd met je familie of een belangrijke afspraak. Tegelijkertijd kunnen het ook de momenten zijn die je vaak over het hoofd ziet zoals het nee zeggen tegen snacks of de trap nemen in plaats van de lift. 100 dagen hard gaan gaat jou helpen om veel effectiever te worden in je eigen leven.

NOTITIEBOEK TIJDENS AFSPRAKEN

Een notitieblok is nog altijd een goede investering. Nu hoef je deze niet apart aan te schaffen want achterin dit boek is hiervoor ruimte gemaakt. Notities maken tijdens afspraken toont een vorm van professionaliteit. Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe je het gebruikt, zo kun je het ook bijvoorbeeld ook als dagboek gebruiken.

Mooi notitieboek - 100 dagen hard gaan

Ga 100 dagen hard en wordt een winnaar

Specificaties

Inhoud: Strategieën, dagelijkse & wekelijkse werkstructuren en assessments
Aantal pagina’s: 240 + 10 notitie pagina’s
Omslag: Hardcover leer

INVESTEER IN JOUW TOEKOMST

Dit boek gaat je helpen om de beste versie van jezelf te worden. Investeringen in jezelf zijn nog altijd de beste investeringen.

It's what you do that defines you