Deze organisaties gingen u voor

Training aanbod

De BESTE versie van jezelf

Tijdsduur: 60 of 90 minuten

Wat is nu echt belangrijk in jouw leven?
Wat zijn je 1-3 prioriteiten voor de komende 6-12 maanden?
Hoe blijf je gelukkig tijdens het behalen van je doelen?

Er zal niet alleen theorie en praktijk afgewisseld worden. We zullen samen een aantal stappen verder gaan.Tijdens deze training ga je zelf aan de slag en word er stap voor stap uitgelegd hoe je de beste versie van jezelf kunt worden. Je zult ontdekken hoe je slechte gewoonten kunt afleren en goede nieuwe gewoonten kunt aanleren. Deze inzichten zijn goud waard en  gaat de basis leggen om de beste versie van jezelf te worden. 

Je krijgt een helder beeld dat er geen ”quick fix” voor succes is en dat blijvend succes bereikt wordt door keihard werken, discipline, opbouwende gewoontes aan te leren, consistentie en het maken van kleine dagelijkse positieve keuzes die opstapelen over tijd.

MASTERCLASS: Doelen stellen

Tijdsduur: 150 minuten 

Hoe ontdek je jouw belangrijkste doelen.
Hoe zorg je ervoor dat je gefocust blijft?

Hoe zorg je ervoor dat je ze haalt? 

Tijdens deze masterclass wisselen theorie en praktijk elkaar continu af en is er ruimte voor interactie. Na elk theorie gedeelte ga je vervolgens zelf aan de slag om een persoonlijk plan te maken. Een plan dat je na afloop direct in de praktijk kan gaan toepassen. Deze theorieën worden vervolgens simpel gemaakt door heldere hedendaagse voorbeelden eraan te koppelen. De informatie is van een hoog niveau maar voor iedereen toegankelijk omdat het op een eenvoudige en interactieve manier word uitgelegd.

MAXIMAAL PRODUCTIEF in de 21e eeuw

Tijdsduur: 60 of 100 minuten 

Hoe krijg je letterlijk dubbel zoveel gedaan in de helft van de tijd? 
Hoe verlaag je stress?
Hoe bereik je de hoogste productieve staat? 

Tijdens deze keynote wisselen theorie en praktijk elkaar continu af en is er ruimte voor interactie. Er worden stap voor stap theorieën uitgelegd die jou gaan helpen om de meest productieve versie van jezelf te worden. Deze theorieën worden vervolgens simpel gemaakt door heldere hedendaagse voorbeelden eraan te koppelen. De informatie is van een hoog niveau maar voor iedereen toegankelijk omdat het op een eenvoudige en interactieve manier word uitgelegd.

Vraag nu meer informatie aan voor een
training voor jezelf of jouw organisatie.

PRESTATIE coaching

Geen trendy trends of hippe termen.

Wel resultaten.

Het boek

je leeft gemiddeld 28.000 dagen

ga 100 dagen hard

Wat deelnemers zeggen

Veel gestelde vragen

De trainingen duren 1-2 uur per stuk.

Ja. Elke training is zo gemaakt dat deze los van de andere trainingen te volgen is.

Ja. Begin met ‘’De beste versie van jezelf’’, vervolgens de ‘’Masterclass: Doelen stellen’’ en daarna ‘’Maximaal productief in de 21e eeuw’’. Wil je daarna meer dan kun je mijn boek kopen of mij inhuren als je persoonlijke coach.

Voor mij was een kwestie van noodzaak. Ik had mezelf in de problemen geholpen en ik wilde daaruit. Zo heb ik ontdekt wat wel werkt.

Prijzen zijn op aanvraag. Dit kan via het formulier hieronder.